Ce este "La Plăcinte"?

"La Plăcinte” este o marcă comercială din Republi­ca Moldova, apărută în anul 1999, care din primii ani de existenţă, a devenit lider pe piaţa naţională şi s-a plasat în rîndurile companiilor cu dinamică de dezvoltare înaltă.

Succesul reţelei "La Plăcinte” se datorează proce­sului de selectare calitativă a produselor şi de realiza­rea competentă a conţinutului meniului. Toate bucatele au un gust inedit, secretul căruia constă în procesul de preparare a acestora. Reţeaua «Andy’s Pizza» a devenit nu doar o companie prosperă ci şi un simbol al calităţii.

Design-ul restaurantelor este conceput în aşa fel ca să creeze o atmosferă modernă, caldă, confortabila​ şi în acelaşi timp să întruchipeze eleganţa "oraşului mare”. "La Plăcinte”- este un loc ideal pentru întîlniri de afaceri şi întrevederi cu prietenii, pentru odihna fami­liilor cu copii şi pentru conversaţii sentimentale, este alegerea tuturor virstelor.

La achiziţionarea franchising, veţi primi:

  • Schema de afaceri - model.
  • Dreptul de a reprezenta marca comercială pe un anumit teritoriu..
  • Meniul şi tehnologia preparării bucatelor.
  • Furnizarea de produse semifabricate din complexul de producere.
  • Design-ul şi decorul interiorului şi exteriorului, caracteristic stilului mărcii comerciale.
  • Suport tehnic în dezvoltarea afacerii.

7 PASI PENTRU A DESCHIDE RESTAURANTUL DVS

  1. Familiarizarea cu "La Plăcinte". Completarea anchetei a potenţialului Franchisee. Studierea ofertei de franchising.
  2. Semnarea contractului de concesiune comercială. Coordonarea condiţiilor de activitate. Achitarea taxelor pentru franchising.
  3. Elaborarea Design-proiectului. Colaborarea cu design-erul restaurantului. Prezentarea planului detaliat al listei utilajului.
  4. Executarea lucrărilor prealabile. Executarea lucrărilor de reparaţie şi instalare. Apobarea meniului, furnizorilor şi a preţurilor provizorii.
  5. Instruirea personalului. Curs de instruire a personalului (cu o durată de 2 săptămîni) în domeniul standardelor de deservire a clienţilor, UP-SELLING, tehnologiei de preparare a bucatelor şi altor procese operaţionale.
  6. Dezvoltarea programului de marketing. Realizarea PR-ului şi a promoţiilor. Crearea şi imprimarea materialelor de marketing.
  7. Deschiderea unui restaurant. Deschiderea se realizează cu susţinerea specialiştilor "La Plăcinte”.

FRANCHISING IN CIFRE

 

TIP A

TIP B

TIP C

Spaţiul localului
(sau locaţia) m2

200-250 

250-400
Tip a, dar cu locaţie în centru

>400
Tip B, dar cu locaţie în centru

Investiţii €(aproximativ) 

232 000 255 000 292 000

Royalty, % din vînzări

7 7 7

Numărul total de personal

27 36 45

 

 

 

 

info: office@andys.md